Poradnia DOBRY DIETETYK mgr Elżbieta Noculak

aleja Tadeusza Rejtana 49/8,
35-310 Rzeszów

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Mgr Elżbieta Noculak, Specjalista ds. Żywienia oraz Członek Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków, specjalizuje się w terapii nadwagi oraz niedowagi, które pomaga wyleczyć za pomocą indywidualnie dobranej diety. Ponadto, kobieta udziela fachowych porad z dziedziny dietetyki, a także diagnozuje schorzenia związane z problemami trawiennymi oraz nietolerancjami pokarmowymi, które często powodują wśród pacjentów spory dyskomfort. Zaangażowanie oraz pasja, z jakimi kobieta podchodzi do swojej pracy, zapewniają pełen profesjonalizm oraz najwyższą jakość świadczonych przez nią usług.

Poradnia DOBRY DIETETYK mgr Elżbieta Noculak (0)

Inne firmy

Meble ADA

Cicha 2
37-400 Nisko

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Szklane Tarasy

Kwiatkowskiego 38/44
35-111 Rzeszów

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Przyczepą przez świat

Aleje Jerozolimskie 247
05-816 Opacz

Średnia Ocena

5/5

Losowe komentarze

Szukasz pracy i ciekawi Cię oferta pracodawcy Mti Lukasz Przywara? Czy może już pracowałeś w niej? Warto podzielić się swoimi...

Mti Lukasz Przywara - Komentarz

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Szukasz pracy i interesuje Cię oferta przedsiębiorstwa Agencja Artystyczna "Wit-Wit" Stanislaw Witomski? Czy może już...

Agencja Artystyczna "Wit-Wit" Stanislaw Witomski - Komentarz

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Szukasz pracy i interesuje Cię oferta pracodawcy Help Gabinet Dentystyczny Iwona Krzywon-Cabaj? Czy może już byłeś zatrudniony w niej?...

Help Gabinet Dentystyczny Iwona Krzywon-Cabaj - Komentarz

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy

Najnowsze firmy w bazie

Cr-Turbo Turbosprężarki w Przemyślu

Grunwaldzka 59
37-700 Przemyśl

Średnia Ocena

Oceń pracodawcę
jako pierwszy
Akcesoria.meble.pl


Rzeszów

Średnia Ocena

5/5

Artykuły

Lampy fotowoltaiczne

Lampy fotowoltaiczne

Cyfryzacja dokumentów

Cyfryzacja dokumentów

Rodzaje białka — które wybrać?

Rodzaje białka — które wybrać?